Mosselfestijn Feestcomité Hemelveerdegem.

Succesvol traditioneel mosselfestijn op het pittoreske St.Jansplein.

Na twee jaar verplichte inactiviteit hervatte het Feestcomité Hemelveerdegem met een totaal vernieuwde en verjongde ploeg op zondag 21 augustus 2022 de traditie van een jaarlijks mosselfestijn. Ruim 400 mensen kwamen de heerlijke Zeeuwse mosselen degusteren en zij die geen mosselen lustten konden zich te goed doen aan heerlijke balletjes in tomatensaus. Alles werd met een knapperig frietje en een mooie glimlach geserveerd.

Pittoresk

Dat er jaarlijks zoveel deelnemers komen opdagen heeft misschien ook wel te maken met de locatie van het gebeuren. Daar waar men over het algemeen een eetfestijn laat doorgaan in een feestzaal of refter van een school gaat dit mosselfestijn reeds jaar en dag door op het pittoreske dorpsplein van Hemelveerdgem. In de schaduw van het prachtige Sint Jan de Doper kerkje en de majestueuze solitaire eik ervoor. De dubbele beukenrij, waartussen de tenten geplaatst zijn, maakt het plaatje volledig.

After Work Party

Vrijdagavond voorafgaand aan dit Mosselfestijn werd er voor de tweede maal een After Work Party ingericht. Van 19u tot 2u kon men de werkstress van zich afzetten door een gezellige babbel en/of een dansje.

Geslaagd weekend

Het hernieuwde bestuur en de vele nieuwe medewerkers doorstonden met glans de vuurdoop en kunnen terugblikken op een zeer geslaagd weekend. Het prachtige weer, de mooie locatie, de ambiance op vrijdag, het lekkere eten op zondag en de gedreven medewerkers droegen stuk voor stuk bij tot dit welslagen.

Bestuur Feestcomité Hemelveerdegem: Dieter Spiegeleer, Youri Goessens, Joren Van der Linden, Nina De Smet, Nick Speltdoorn, Bert Wastyn, Lennert Van Den Berge, Laurence Martens.