Dansschool We R Dancers zet zich met een spetterend dansfeest op de kaart

 

Geraardsbergen. Ook dit jaar organiseerde We R Dancers van het jonge danstalent Rani Cromphout (27) een dansstage. Het evenement ging in De Gavers door voor jongeren tussen 4 en 16 jaar. Jongeren maakten er kennis met de vele aspecten van het dansen. De stageweek cumuleerde op vrijdag 19 augustus in een spetterend dansfeest voor de ouders, de familie en de vrienden. Wie beter en meer wil dansen, kan bij de dansschool We R Dancers terecht.

Vlnr Luna Dieudonné, Tine Peetrain, Rani Cromphout, Gitte Deteye

We R Dancers is een jonge, ambitieuze, snelgroeiende dansschool in Geraardsbergen, waar kwaliteit centraal staat. De school staat open voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Er is een uitgebreid aanbod aan danslessen en stijlen, waaronder Jazz, Hip Hop, Dancehall en Girly High Heels.

Er zijn in Geraardsbergen wel wat dansscholen, maar geen enkele die doet wat Rani’s dansschool aanbiedt. ‘En of er nog plaats is voor een extra dansschool’, geeft Rani mee. ‘Wij bieden verschillende dansen aan in plaats van ons te focussen op dansen op leeftijd. We zetten in op verschillende stijlen en niveaus. Zo hebben de dansers meer keuze en kunnen ze meer groeien in een bepaalde stijl. Iedereen is welkom, ook diegene die nog nooit heeft gedanst.’

Rani is al haar hele leven gebeten door de dansmicrobe. Op haar vijfde zette ze haar eerste danspasjes. Dansen werd haar voornaamste passie en werd veel meer dan een hobby. Op haar zestiende gaf ze haar eerste dansles. Rani blijft zichzelf voortdurend bijscholen in Jazz, moderne dans in verschillende scholen. In 2020 behaalde ze het diploma Initiator Jazzdans bij Danssport Vlaanderen. Als Jeugdsportcoördinator staat ze in voor het beleid van de dansschool. Intussen verzamelde ze een heel team aan jonge dansers rond haar.

Vanaf 17 september wordt het schooljaar ingedanst. Er is een uitgebreid aanbod voor kinderen en volwassenen, gaande van Jazz, Hip Hop, BBB, Powerdance tot Girly High Heels en nog veel meer. Wie geïnteresseerd is of kennis wil maken kan deelnemen aan een proefles of zich inschrijven in één van de vele cursussen.

Voor meer info: We R Dancers

Julien Borremans