Copyright Facebook / De Dansstudio

Tip voor zaterdag: opendeurdag De Dansstudio

De Dansstudio in de Wolvenstraat in Zottegem – met leuze ‘Dans met je hart en voeten zullen volgen’ organiseert vandaag zaterdag 27 augustus een opendeurdag. Afspraak van 14 tot 17 uur in het pand van De Dansstudio in de Wolvenstraat nummer 4 in Zottegem.

Over De Dansstudio

“Het is voor ons héél belangrijk dat iedereen zijn plaatsje kan vinden in onze school. Van een onzeker kleutertje die zijn/haar eerste danspasjes uitprobeert, een energieke tiener die zijn/haar energie kwijt wil, volwassenen en kinderen met een mentale beperking die ook wel eens willen schitteren op de dansvloer, een andere volwassene die even wil “ontsnappen” aan de dagelijkse routine en stress tot zelfs een hippe opa en/of oma die het dansen nooit verleerd is. Door ons uitgebreid gamma van 24 verschillende en uiteenlopende dansstijlen kan iedereen bij ons terecht van 2.5 jaar tot … We bouwen niet alleen aan onze dansen doorheen het jaar maar ook aan veel vriendschap en plezier.”

Meer info?`

Website

Facebookpagina