En of de ‘Kirmesse stoverij’ smaakte

Vakmanschap van traiteur Toulouse

Het bleek nog maar eens, ‘Gijzel Kirmesse’, dat is ook sfeervol en lekker eten. En of de ‘Kirmesse stoverij’ smaakte. Met veel verfijning werden de 350 deelnemers (het aantal was beperkt) verrast met een heel verzorgd eetfestijn. De formule van ‘Gijzel Kirmesse’ blijft aanslaan. Ongecompliceerd lekker eten (overheerlijke stoverij, diverse groentjes, frietjes) à volonté en dit tegen een heel verteerbare prijs. Zeg zelf, 16 euro (kinderen 8 euro), voor een prikje als je ons vraagt. De ontvangst en de bediening van de ‘kermisvrienden’ was heel hartelijk. Alles verliep vlot. Kermisfanaten komen naar het eetfestijn voor de gezelligheid en voor de heerlijke stoverij. Een pluim voor traiteur Toulouse en de medewerkers. In de smakelijke bereiding primeert de hoedanigheid van het product en het puur vakmanschap. Een pluim voor Frode Lefevre. Verfijnd zonder pretenties. Een voorbeeld van een perfect georganiseerd eetfestijn. Traiteur Toulouse bouwde een heel goede reputatie op. Je eens op de ‘kirmesse’ laten verwennen mocht op zaterdagavond in het kermis-vierend

Gijzel letterlijk genomen worden. Smakelijk eten. Eten moet een feest zijn, en dat was het ook. Zonder tierlantijnen of stijfheid. De ‘kermisvrienden’ staan erop om de deelnemers aan het eetfestijn culinair te verwennen. Het eetfestijn van de ‘kermisvrienden’ is een aanrader voor diegenen die in een ontspannen kermissfeer willen genieten van een verzorgde bereiding. De editie 2022 werd een voltreffer. In een aangename kermissfeer werd er met de glimlach geserveerd. Levensgenieters verrijkten het eetfestijn met glazen wijn, frisse biertjes (‘t Gijzelaarke is in), frisdranken. De kermisvrienden stelden alles in het werk om je deelname aan het eetfestijn de moeite waard te maken. De Kermisvrienden danken heel speciaal alle deelnemers aan het eetfestijn. En opvallend, de Kermisvrienden blijven springlevend, energiek, gedreven en enthousiast. Na het eetfestijn werd het gezellig nagenieten van de coverband Hammertime en dj Jazzy Max. ‘Gijzel Kirmesse’ blijft een een volks imago torsen.  (mvdv, foto’s ddl)