Student eventmanager organiseert picknick

Ik startte recent de opleiding als eventmanager en organiseer dit event als stageopdracht, een try-out.

Bertien Mauws: “Ik wou specifiek een event organiseren om mensen terug in verbinding te brengen met elkaar, waar écht tijd wordt gemaakt voor elkaar, waar de schermpjes even uit gaan.

 

In de picknickpakketten steek ik daarom een doe-folder waarop allerlei verbindende opdrachten staan, leuke dingen om te doen met je gezin of vrienden, spelletjes, vraagjes om elkaar te stellen, … Allemaal zonder dat je er een smartphone of ander scherm voor nodig hebt. Echt luisteren naar elkaar, echt praten met elkaar. Verbinden.

 

Ik koos specifiek voor zondag 4 september omdat iedereen dan terug naar zijn gewone routine gaat, de zomer is voorbij, de kids gaan terug naar school, het lopen en vliegen begint terug.

Even tijd nemen om de voorbije vakantie te overlopen, of plannen te maken voor een volgende vakantie, het is gewoon leuk om even de tijd voor elkaar te nemen. Dit kan zowel met kinderen als met vrienden.

 

In de pakketten zit ook voor iedereen een bellenblaas, gewoon omdat ik echt een fan ben van bellen blazen. Dat heeft iets magisch. Om 12u30 gaan we allemaal samen bellen blazen, ik denk dat het een prachtig zicht zal zijn, ik ben zelf dus enorm benieuwd!

De picknickpakketten zijn gevuld met een variatie aan producten, sandwich, pistolet, beleg, fruit en groentjes, een sapje voor kinderen, drankbonnetje voor de volwassenen,…

De bedoeling is dat we zo weinig mogelijk afval achterlaten, dus vraag ik dat iedereen zijn eigen dekentje, bordje, bestek en beker meebrengt, ik zal de pakketten ook zo ecologisch mogelijk vullen zonder veel extra verpakkingsmaterialen.

Er zal (extra) koffie, water en fruitsap te koop zijn aan kleine prijsjes op de locatie.

(payconic of cash)

Het event gaat door op 04/09/2022 van 11 uur tot 14 uur op de weide en speelweide van Diggie vzw, Diggieweg 14 – 9660 Brakel.

Volgens de recente weersverwachting zal het 23 graden zijn, alle redenen dus om erbij te zijn!”

Tickets zijn verkrijgbaar via mail: picknickplek@gmail.com – je krijgt dan de link om tickets te bestellen.

of rechtstreeks via de link : https://verbindendepicknick.eventgoose.com

volwassenen : 15€

kinderen: 12€