Derde editie Family Fun Milk Run in Bavegem

Het Oudercomité van basisschool Klim-Op Bavegem (Sint-Lievens-Houtem) organiseert op zondag 18 september de derde editie van de Family Fun Milk Run in het dorpscentrum. Vorig jaar namen meer dan 700 recreatieve joggers deel en ook dit jaar werden kosten noch moeite gespaard om er een succesvolle editie van te maken.

Het wordt  op zondag 18 september opnieuw een sportieve dag voor klein en groot: een leuke familiale jogging in een origineel kader met heel wat animatie. Het parcours start aan het Parochiaal Centrum in de Kerkkouterstraat en loopt langs mooie landelijke wegen met als klap op de vuurpijl een passage door de INEX-melkfabriek. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar is er de Obstacle Kids Run, de Fun Milk Run is bedoeld voor start-to-runners en recreatieve lopers. Meer geoefende lopers vinden hun gading in de Milk Run van 4, 8 of 12 km.  Er is heel wat animatie voorzien en voor elke deelnemer staat een zuivels lekkere goodiebag klaar. De organisatie krijgt de steun van een aantal handelaars en van het gemeentebestuur.

Alle info en inschrijven kan via de website  www.milkrun.be Om met de goodiebag naar huis te gaan is het noodzakelijk om vooraf in te schrijven.

Lees ook

Inschrijven voor de Milk Run in Bavegem