MOTORCROSS: FINALE BELGISCH KAMPIOENSHAP IN DE CATEGORIE MINI-LADIES.

Streekpilote wint bronzen medaille

Zaterdag 17 september werd in Pamel de finale gereden in de categorie mini-ladies (meisjes van 6 tot 14 jaar). Ook streekpilote Femke Roelandt (uit het motorcrossream Opel Roelandt-Roman) kwam aan de start. Gezien de weersomstandigheden werd het een zeer zware wedstrijd. Ze won deze wedstrijd en kon ook de bronzen medaille in het Belgisch kampioenschap mee naar huis nemen. Voor het klassement van het Belgisch kampioenschap wordt rekening gehouden met alle wedstrijden van het seizoen.

Voor het eerste jaar dat zij aan de start verschijnt is dit toch wel een zeer knappe prestatie …

Op de eerste foto: Femke na haar ere-ronde met achteraan op de motor haar oudere broer Alessio. Alessio rijdt in de categorie Junioren 85 cc en werd in Pamel knap tweede

Op de tweede foto: Femke met haar bronzen medaille