Weekendtip: viering 100-jarig bestaan Scouts Zottegem festivalweide Bevegemse Vijvers

Vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus viert Scouts Zottegem zijn 100-jarig bestaan met een feestweekend vol muziek, spel en samenzijn. Afspraak op de festivalweide van de Bevegemse Vijvers.

Het feestweekend wordt georganiseerd door de (oud-) leiding en leden van Scouts Zottegem. “We starten op vrijdag met een quiz met doorlopende bar en een dj die ook na afloop van de quiz nog tot 1 uur voor muziek zal zorgen”, aldus groepsleider Arthur Pieters. Voor zaterdag hebben we een volledig kinderdorp gebouwd waarin de kleinsten zich kunnen uitleven, met tal van toffe activiteiten: springkastelen, bumperballs, reuze gezelschapsspellen en workshops knutselen. Uiteraard zijn we ook de ouders, oma’s en opa’s, nonkels en tantes en oudere broers of zussen niet vergeten. Zij kunnen genieten van een rommelmarkt, muziek, de bar en foodtrucks. In lokaal de Kim in de Bevegemstraat hebben we ook een museum ingericht. Zaterdag starten er om 15.30 ook optredens, die eindigen om 2 uur. Achtereenvolgens spelen Dansorkest Ratatoe, Wrapping the Room, Je M’en Sex Please, Radio Negra, The Happy Suspended en dj’s Couscous en WuWei.”

Meer info?

Website Scouts Zottegem

Facebookpagina Scouts Zottegem