36-jarige man in levensgevaar na zwaar ongeval Oudenaardsesteenweg

Een 36-jarige man uit Erpe-Mere is in levensgevaar na een zwaar ongeval vannacht in Erpe-Mere.

Het ongeval gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag. Rond 3.30 uur vlakbij het kruispunt Vijfhuizen in deelgemeente Erpe. Een wagen die vanuit de Oude Heerbaan de Oudenaardsesteenweg wou oprijden merkte niet op / of schatte de snelheid verkeerd in, van een wagen op de steenweg. De klap was enorm en de wagen die op de steenweg reed werd tegen een verlichtingspaal gekatapulteerd en belandde uiteindelijk tegen een geparkeerde bestelwagen aan de overkant. De twee inzittenden van de wagen die op de steenweg reed kwamen er met lichte verwondingen vanaf maar de wagen die de Oudenaardsesteenweg wou op rijden was er veel erger aan toe. Bij aankomst van de hulpdiensten was hij buiten bewustzijn en hij werd weggevoerd door de MUG. Hij vocht op dat ogenblik voor zijn leven.