Nieuw in Zottegem: Naaiateliertje Griet

Heeft u een broek met een kapotte rits, een of ander kledingstuk met een scheur of gat erin, een nieuw gekocht kledingstuk waaraan toch nog enige aanpassing nodig is? Ondermeer hiermee bent u weldra welkom bij Griet Van Herzeele (dochter van Simonne en Herbert, oud-speler en oud-lokaalhouders van KSV Sottegem) in haar gelijknamige ‘Naaiateliertje Griet’ aan de Meire 33 in Strijpen.

Vanaf komende zaterdag 1 oktober kunt u er terecht voor alle herstellingen en retouches aan jeans- en stoffen broeken, pulls en blouses, T-shirts en topjes, rokken en hemden, mantels en vesten enz. Breng ze binnen op een van de openingsdagen (zie verder) of na afspraak en normaal ten laatste één week later laat Griet u telefonisch of door middel van een sms-je weten dat ze klaar is met het herstellen of vermaken van uw kledingstuk(ken). Betalen gebeurt bij afhaling, en voor alle duidelijkheid: Griet maakt dus geen nieuwe kleding op maat. Wel bent u ook bij haar aan het goede adres voor het maken en herstellen van stores, gordijnen en overgordijnen. Met op de eerste plaats oog voor een kwalitatieve service naar persoonlijke wens, deed Griet Van Herzeele (zie foto) hiervoor haar passie en jarenlange ervaring op eerst bij de vroegere handelszaak Interieurdecoratie Diependaele in Zottegem en daarna bij Chris Decor in Balegem.

PRAKTISCH

Naaiateliertje Griet aan de Meire 33 in Zottegem-Strijpen is vanaf 1 oktober iedere zaterdag en woensdag open, telkens van 13 tot 17 uur (gesloten op zaterdag 29 oktober; vanaf Allerzielen(woens)dag 2 november weer normaal open). Voor een afspraak op een ander tijdstip of voor meer inlichtingen (evt. prijslijst) kunt u Griet contacteren per e-mail naar van.herzeele.griet@gmail.com of telefonisch via 0485 76 13 96.