Voorwaarts Gijzel Oosterzele B klaar voor de komst van KVV Windeke

Zondag 2 oktober, 15 u

Wie graag de derby Voorwaarts Gijzel Oosterzele B – KVV Windeke wil meemaken moet op zondag 2 oktober (aftrap 15 u) naar het terrein van Voorwaarts Gijzel Oosterzele. ‘We zijn klaar voor de prestigeslag’, klinkt het in Oosterzele en Scheldewindeke. VGO B en KVV focussen zich op de derby. Het wordt een niet te missen duel.

Het wordt zo wie zo een duel op het scherp van de snee. Hoe leerzaam wordt Voorwaarts Gijzel Oosterzele B – KVV Windeke. Het wordt uitkijken naar de vijfde wedstrijd in de competitie in vierde provinciale B. Men rekent op een pittig derby. Beide teams willen meebouwen aan een leuke pot voetbal. Voorwaarts Gijzel Oosterzele (16 de ) wil een goed figuur slaan tegen KVV Windeke (10 de, 5 p). VGO miste compleet zijn competitiestart en kon tot dusver nog geen punten pakken. KVV Windeke zette tegen SP. Petegem een ijzersterke prestatie neer (3 – 1). Maar in een derby gelden altijd andere normen. Vierde provinciale B is een rare reeks, iedereen kan van iedereen winnen. Er moet telkens tot het uiterste gegaan worden om een goed resultaat neer te zetten. Details beslissen dikwijls over winst en verlies. Het derby VGO – KVV leeft bij de spelers, het bestuur, de fans. Men kijkt verlangend naar het duel, een interessante partij. De burenstrijd, altijd een match met veel inzet. In Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele heerst er een toffe sfeer en een toffe groep spelers. Het eergevoel bij de beide teams is groot. Een spannende derby in het vooruitzicht en bovendien valt er in zo’n duel altijd wat speciaals te beleven. VGO B en KVV gaan zondag 2 oktober resoluut voor de drie punten. Wie wint de slag? Zeg maar de prestigeslag. Zoveel is zeker, beide teams gaan zich extra opladen voor de clash. Het terrein van Voorwaarts Gijzel Oosterzele is zondag 2 oktober vanaf 15 u the place to be. Voorwaarts Gijzel Oosterzele B en KVV Windeke rekenen elk op de zege én op hun supporters. (mvdv, foto’s ddl)