Heuse discofuif uit de jaren 70 in zaal De Reep

Geraardsbergen. Op zaterdag 8 oktober organiseert BO-EVENTI zijn eerste discofuif. BO-EVENTI is tijdens de coronacrisis ontstaan. Een aantal leeftijdsgenoten en vriendinnen beslisten om een discofuif te organiseren. Volgens voorzitter Ann Cosyns, gekend als uitbater van de confiseriezaak ’t Soete Gild, zijn er veel mensen die hun schade willen inhalen na een tijd van stilte tijdens de coronacrisis.

Plaats van het gebeuren is zaal De Reep, dat voor de gelegenheid omgetoverd wordt tot een heuse dancing van eindjaren ’70. Voor mensen die het eventjes rustiger aan willen doen is er een lounge voorzien. ‘Er worden cocktails en dranken geschonken refererend naar deze mooie tijd. De leden van de crew zullen het voorbeeld geven en kledij dragen uit deze periode. Ook de bezoekers kunnen zich tooien in de kledij van toen maar is zeker niet verplicht. De omkadering wordt verzorgd door L & O Music en Lights en dj James Brown zorgt voor de ambiance. Deuren gaan open om 20u30’, aldus Ann Cosyns.

Op zaterdag 19 augustus 2023 pakt Bo-Eventi uit met een openlucht muziekfestival met enkele muziekgroepen uit het Geraardsbergse aangevuld met een hoofdact. We zullen daarover ten gepaste tijde communiceren, aldus voorzitter Ann Cosyns. Kaarten voor de discofuif te komen op het nr 0554/410 827 of coscon@telenet.be