KFC Voorde-Appelterre lijdt eerste puntenverlies na dramatische start

Nog tot en met vandaag is het kermis in Appelterre en dat wordt ook bij KFC Voorde-Appelterre gevierd met een vierdaags mosselfeest. Helaas kon de thuisploeg het feest niet verlengen met een overwinning. Ze verloren met 1-2 tegen S.V. Anzegem.

Voor Voorde Appelterre waren het de eerste twee tegendoelpunten van het seizoen en meteen ook het eerste puntenverlies. Daardoor blijft Tempo Overijse alleen over met het maximum van de punten.

Trainer Bart De Durpel zag zijn spelers al in de openingsminuut op achterstand komen na een snelle actie van Lecour (S.V. Anzegem). “We begonnen dan aan een echte achtervolgingsrace die pas kort voor het einde werd beloond met de gelijkmaker, dankzij Arnaud De Greef. Maar diep in blessuretijd ging het dus toch nog mis.”

????????????????????????????: 1-2
????????????????????:
Seppe Lecour (S.V. Anzegem)
Arnaud Yves De Greef (KFC Voorde-Appelterre)
Michiel De Bruycker (S.V. Anzegem)

©Sophie Richez – KFC Voorde-Appelterre vs S.V. Anzegem
©Sophie Richez – KFC Voorde-Appelterre vs S.V. Anzegem