Eetfestijn Groen Zottegem met gevulde aardappelen en uitgebreid dessertenbuffet

Tijdens het eetfestijn van Groen Zottegem op zaterdag 15 oktober in het ontmoetingscentrum van Velzeke kan je proeven van gevulde aardappelen en een uitgebreid dessertenbuffet.

“Elkaar eens zien en spreken, verhalen delen en een lekker biertje of wijntje drinken is een opsteker voor de sociale contacten nu de dagen korter worden”, aldus Groen Zottegem. “Ons “potatolicious” eetfestijn start vanaf 17u30. Je kan kiezen tussen gevulde aardappel met gerookte zalm en yoghurtsaus, met spek en honing mosterd en met kikkererwten en gegrilde groenten. Voor de kinderen zijn er ook balletjes in tomatensaus”

Praktisch

“Kaarten kosten 17 euro voor een volwassene en 10 euro voor een kind (max 12 jaar) en zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden of telefonisch (0472/98 77 03).  Traditiegetrouw voorzien we ook een prachtig dessertenbuffet.
Inschrijven kan ook via dit formulier.  Die dag bezet? Steunen kan door een steunkaart te kopen van 5 euro”