Zottegemse leerkrachten beloond met snoep

Tijdens de Dag van de Leerkracht gisteren woensdag 5 oktober werden de Zottegemse leerkrachten door het stadsbestuur beloond met een grote pot snoep.

Burgemeester Evelien De Both (N-VA) en schepen van Onderwijs Lieselotte De Roover gingen langs in de 26 Zottegemse scholen van lager, middelbaar, volwassen- en kunstonderwijs om de attenties uit te delen. “Het Zottegemse lerarenkorps bestaat uit heel wat enthousiaste en gepassioneerde leerkrachten. Naast verschillende takken in kleuter-, lager en middelbaar onderwijs, kunnen we ook hoger, volwassen- en kunstonderwijs aanbieden. Iets waar we terecht trots op zijn, maar wat onmogelijk zou zijn zonder de dagdagelijkse inzet van het Zottegemse lerarenkorps. Leerkrachten hebben zich de laatste jaren en maanden ook erg flexibel moeten tonen: niet alleen stelde de coronacrisis hen al voor heel wat uitdagingen, ook de steeds groter wordende klassen en het kleiner aantal leerkrachten vragen de nodige weerbaarheid en aanpassingsvermogen. Met een snoeppot als blijk van onze appreciatie willen we hen dan ook hartelijk bedanken voor al het werk dat ze verzetten.”