De nieuwe eindejaarsactie komt er aan! in Zwalm

Na de succesvolle eindejaarsactie van vorig jaar, met 91 bereikte zelfstandigen, komt de nieuwe actie er aan vanaf zaterdag 26 november 2022 tot/met zondag 8 januari 2023.

 

Zoals voorzien bekostigen de Zwalmse ondernemers de eindejaarsactie van en voor de handelaars en vrije beroepers dit jaar grotendeels zelf. Het gemeentebestuur schenkt wel nog de prijzenpot, namelijk de hoofdprijs ter waarde van 2.500 euro en de vijf grote prijzen ter waarde van elk 250 euro. Deze prijzen zullen terug uitgegeven worden in bonnen die de winnaars bij gelijk welke deelnemende handelaar kunnen gebruiken.

 

Aan de deelnemende handelaars/vrije beroepers wordt een deelnamekost van 65 euro gevraagd. In deze deelnamebijdrage zit alle materiaal inbegrepen die nodig is voor de actie: stempelkaarten, stempels, de marketing, enz.… Belangrijk is te melden dat niemand van de organiserende feitelijke vereniging wordt betaald: het is allemaal vrijwilligerswerk!

Elke deelnemende handelaar kan bovenop nog een cadeaubon van je winkel schenken. Hoe meer bonnen we hebben, hoe groter de prijzenpot wordt.

 

Sponsors, dit zijn ondernemers die naar aanleiding van de actie graag extra zichtbaarheid willen creëren, maar geen fysieke winkelruimte hebben waar kan ‘gestempeld’ worden, zullen vermeld worden op de Facebookpagina, de stempelkaart en onderaan de posters die in iedere deelnemende winkel zullen hangen. Indien mogelijk met het budget proberen de organiserende vereniging ook nog banners te maken om op verschillende plaatsen in het straatbeeld aanwezig te zijn.

 

De organiserende Feitelijke Vereniging Zwalmse Ondernemers bestaat uit volgende acht leden en is bereikbaar via:   zwalmse.ondernemers@gmail.com

  • Kristof De Prijck, p/a Latemdreef 8
  • Daphné De Maesschalck, p/a Neerstraat 39
  • Els Desmet, p/a Wafelstraat 48
  • Erwin Van Dijcke, p/a Hundelgemsebaan 85
  • Filip Steyaert, p/a Zuidlaan 150
  • Jo Forret, p/a Meilegemstraat 10
  • Bruno Tuybens, p/a Zuidlaan 36
  • Kathleen Ghyselinck, p/a Zuidlaan 43    ONTBREEKT OP DE FOTO