Opnieuw geen treinverkeer Zottegem – Geraardsbergen

Zoals ook al in de voorbije maand september gedurende twee volledige weekends het geval was, zal er ditmaal enkel op zondag 9 oktober opnieuw geen treinverkeer tussen Zottegem en Geraardsbergen mogelijk zijn omdat er door Infrabel werken moeten uitgevoerd worden voor de verdere vernieuwing van de spoorweginfrastructuur. In beide richtingen zullen de treinen vervangen worden door bussen.

Vanuit Zottegem naar Geraardsbergen zullen deze bussen vertrekken aan een tijdelijke halte aan de voorzijde van het station (Stationsplein 12) vanaf 7u45 om het uur tot 21u45. De voorziene duurtijd van de busrit bij normaal verkeer – met ook een tussenstop nabij het station in Lierde – bedraagt 30 minuten, dus aankomst in Geraardsbergen om 8u15, 9u15 enz. Er rijdt ook nog een extra late bus met vertrek vanuit Zottegem om 23u01 (aankomst in Geraardsbergen om 23u31).

Vanuit Geraardsbergen naar Zottegem zullen de vervangbussen vertrekken aan een tijdelijke halte op het Stationsplein vanaf 5u45 om het uur tot 19u45. De aankomst aan het station in Zottegem is voorzien om 6u15, 7u15 enz. ’s Avonds rijdt er ook nog een extra late bus met verrek vanuit Geraardsbergen om 21u04 (aankomst in Zottegem om 21u34). Met de vervangbus kan eventueel alleen een vouwfiets meegenomen worden.