12de Kaas- en wijnavond bij Zottegemse turnkring EWB

Zoals in de elf jaren tevoren met succes gebeurde, wil het bestuur van Eikels Worden Bomen na twee jaar corona-onderbreking nu ook het nieuwe turnjaar 2022-2023 opnieuw op een aangename manier inluiden en hiervoor nodigt het alle leden, oud-leden en sympathisanten uit voor een kaas- en wijnavond die de Zottegemse turnkring voor de twaalfde keer organiseert komende zaterdag 15 oktober in de stedelijke feestzaal Bevegemse Vijvers. Vanaf 17u30 zal men er kunnen aanschuiven aan het buffet à volonté met zowel jonge of rijpe als zachte of harde kazen, met daarbij ook lekkere soorten brood, fruit en een aanbod van speciaal geselecteerde wijnen. Voor wie geen kaas lust, zal er keuze zijn uit een uitgebreid (koud) vleesassortiment.

De opbrengst van deze kaas- en wijnavond zal opnieuw aangewend worden om de kwaliteit en de diversiteit van het turnaanbod verder te optimaliseren en zo de leden nog meer turnplezier te laten beleven, ondermeer door de voorziening en aankoop van het nodige turnmateriaal (ook voor de inrichting van de toekomstige nieuwe turnzaal op de stadionsite) en de uitbreiding van het trainerskorps. Kaarten voor deze 12de kaas- en wijnavond kosten 18 euro voor volwassenen en 12 euro voor kinderen tot 12 jaar (ook voor vleesschotel). Ze zijn te verkrijgen bij de bestuursleden en train(st)ers of kunnen gereserveerd worden per e-mail naar info@turnkringewb.be of telefonisch via 0498 98 32 96. Wie er niet kan bij zijn in de Bevegemse Vijvers, kan Eikels Worden Bomen ook altijd een financieel duwtje in de rug geven door een gewone steunkaart van 5 euro aan te kopen.