Rode Kruis Zottegem houdt bloedinzamelingen op afspraak

In samenwerking met de plaatselijke Rode Kruis-afdeling worden er door het Oost-Vlaams Bloedtransfusiecentrum van het Rode Kruis Vlaanderen ieder jaar in Zottegem om de drie maanden bloedinzamelingen gehouden (in januari, april, juli en oktober). Telkens worden er dan drie sessies georganiseerd.

Voor de laatste reeks bloedinzamelingen van dit jaar kunnen vrijwillige donoren zich aanmelden in het Lokaal Dienstencentrum Egmont op de OCMW-site (ingang via de A. Gevaertlaan) op woensdag 19 oktober van 16 tot 19 uur alsook op vrijdag 21 en 28 oktober van 17 tot 20 uur. In de nasleep van de coronapandemie is het noodzakelijk op voorhand een afspraak te maken voor donatie. Dit kan telefonisch via het gratis nummer 0800 77700 of op de website donorportaal.rodekruis.be. Naast de trouwe vrijwillige bloedgevers zijn uiteraard ook nieuwe kandidaat-donoren welkom, eveneens op afspraak.