Han Solo strijkt neer in GC De Kluize

Met ‘Retro’ terug naar zijn roots

Voor een zalige humorvoorstelling ben je op vrijdag 28 oktober om 20 u in GC De KLuize in Scheldewindeke aan het juiste adres. Dankzij Landelijke Gilden Balegem, Oosterzele en Scheldewindeke en het alom geprezen Kluize-team krijg je een unieke kans om te kijken naar stand-up comedian Han Solo die in zijn nieuwste show ‘Retro’ terug grijpt naar zijn roots. De pittige Han maakt comedy met een grote C. Zeker weten, zijn voorstelling ‘Retro’ wordt een sterke voorstelling. Een heerlijk humoravondje wacht. Komen kijken is de boodschap.

Han Solo, de komische meesterverteller wil instaan voor de bescherming van onze Vlaamse levenswijze. Europa is op drift en de dolgedraaide Vlaming is de weg kwijt. Nu ook het platteland zijn ruk naar rechts heeft ingezet, acht Han Solo de tijd rijp om orde op zaken te stellen. Na Trump, Johnson, Van Grieken en andere ‘Schild en Vrienden’: tijd voor actie. Tijd voor een nieuwe old- schoolwind. Dames en heren: tijd voor Han Solo. Altijd met een knipoog, steeds scherp en kritisch, en vooral grappig.

Voor zijn voorstelling ‘Retro’ kan Han Solo alweer rekenen op coach en trouwe vriend Latif Ait. Hoe gaat Han Solo ‘Retro’ aanpakken? Je krijgt het te horen en te zien in de Oosterzeelse cultuurtempel GC De Kluize. Er is plaats voor veel humor. Lachen, gieren, brullen. Han Solo zal in GC De Kluize veel energie steken in zijn show. Kom dat zien!. Tickets kosten 15, 14, 13, 12 en 11 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be. (mvdv, foto ddl)