L. G. Godveerdegem houdt Katogentocht in Leeuwergem

Sinds enkele jaren is ook de ‘Katogentocht’ een vaste afspraak op de jaarlijkse activiteitenkalender van de Landelijke Gilde Godveerdegem. Ditmaal wordt deze magische avondwandeling georganiseerd op zaterdag 22 oktober en na vorig jaar Steenhuize-Wijnhuize zal de Katogentocht de deelnemers deze keer doorheen Leeuwergem leiden. Bedoeling is tijdens de wandeltocht met de zaklamp in de hand op zoek te gaan naar de ‘katogen’ (reflectoren) die de juiste, te volgen weg aanwijzen.

Het stedelijk Ontmoetingscentrum Leeuwergem (naast de kerk) aan de Gentssteenweg is de start- en aankomstplaats. Men kan er vrij vertrekken vanaf 20 uur (tot 22 uur). Onderweg zijn er twee stopplaatsen waar dorstlessers zullen voorzien zijn. De wandeling is ook toegankelijk voor kinderen. Een zaklamp is dus noodzakelijk, laarzen worden aangeraden. Deelname kost 3 euro voor leden van de Landelijke Gilde en 4 euro voor niet-leden. Inschrijven kan per e-mail naar landelijkegilde.godveerdegem@gmail.com of telefonisch bij Jef Van de Velde via 0473 992 911 (ook voor meer inlichtingen) of eventueel ook nog ter plaatse.