ondernemersevent Lierde

Eerste succesvol ondernemersevent te Lierde.

Op maandag 10 oktober 2022 nodigde de gemeente Lierde haar ondernemers niet enkel uit voor een lezing maar ook om met hen kennis te maken en te horen wat er volgens hen op het gebied van ondernemen kan worden veranderd en/of vernieuwd in Lierde.

Een 50-tal Lierdse ondernemingen gingen op de uitnodiging van de gemeente in om deel te nemen aan een event waar ze niet alleen moesten luisteren maar waaraan ze ook actief konden deelnemen en elkaar konden leren kennen.

De avond werd ingeleid door schepen van Ondernemen André Eeman, gevolgd door een boeiende sprekersessie ‘De Toekomst Jeukt’ door Kurt Ostyn van Mex United.

Hierna sprak burgemeester Jurgen Soetens over het project winkeLIERDE en de realisaties ervan. Daarna was het de beurt aan de ondernemers zelf. Opgedeeld in drie groepen werden hen vier vragen voorgelegd en de antwoorden hierop werden daarna in plenum besproken. Wat heel wat interessante ideeën opleverde.
De avond werd afgesloten met een netwerkevent waarbij de ondernemers tijdens een hapje en een drankje met elkaar verder kennis konden maken.
Zowel burgemeester Jurgen Soetens als schepen van Ondernemen André Eeman waren zeer tevreden met de talrijke opkomst, het enthousiasme van de aanwezige ondernemers en de vele ideeën die er verzameld werden.