Steun uw favoriete voetbalclub uit Nederhasselt

Op zaterdag 5 november ( 18u-21u ) en zondag 6 november ( 12u-15u30 ) organiseert voetbalclub V.K. Nederhasselt hun jaarlijks eetfestijn ten voordele van hun jeugdwerking. Deze keer bieden ze lekkere entrecote aan op de Green Egg grill gebakken met keuze aan sauzen, groenten, frieten of gebakken aardappelen via buffet. Daarnaast is ook vol-au-vent met bladerdeeg, groentjes en frietjes verkrijgbaar.

Inschrijven voor ons eetfestijn kan opnieuw online via onderstaande link of QR code en inschrijvingsformulier dat beschikbaar is in onze kantine of via onze medewerkers. Hartelijk dank voor jullie aanwezigheid en de steun aan onze werking. Tot dan ! #VKN Menu bekijken en inschrijven via https://app.twizzit.com/v2/public/form/abf590067a82cbb510d8f127a97fd17b