Cabaretière Nele Bauwens stoomt zich klaar voor muzikale eindejaarconference

Try – out in GC De Kluize

Voor een zalige voorstelling ben je op zaterdag 5 november om 20 u in GC De KLuize in Scheldewindeke aan het juiste adres. Je krijgt een unieke kans om te kijken naar de nieuwste show van cabaretière Nele Bauwens. Ze strijkt neer in de Oosterzeelse cultuurtempel GC De Kluize. Ze serveert een terugblik op het jaar 2022 met heerlijke feelgood muziek en grappige herkenbare en tot nadenken stemmende verhalen. Ze wordt geruggensteund door bigband The Whodads. De pittige en charmante Nele pakt nu na haar voorstellingen ‘Ik moet luisteren’ en ‘Wat een geluk’ uit met een muzikale eindejaarconference. Zeker weten, dat haar nieuwe show opnieuw een sterke voorstelling wordt. Een heerlijk cabaret- en muzikaal avondje wacht. Komen kijken is de boodschap.
Voor haar nieuwe voorstelling kon Nele rekenen op Sam De Graeve en Raf Walschaerts. Dartelend gaat Nele Bauwens door het leven, de dag plukkend, swingend en zingend. Er is in de eindejaarconference plaats voor humor, zang, vertellingen. Ze zal in GC De Kluize opnieuw veel energie steken in haar show. Wie Nele Bauwens (ze kwam al een aantal keer naar de Oosterzeelse cultuurtempel) aan het werk zag, zal het beamen, de dartele Nele zal er opnieuw staan. Sterke persoonlijkheid én talentrijk. Kom dat zien!.  Nele kan inderdaad niet stil zitten, en hoopt van u hetzelfde, beste cabaret- en muziekliefhebber.
La Bauwens (zeg maar grand lady) verdiende haar sporen als cabaretière met hilarische, tedere en snijdende voorstellingen. Als vaste waarde van onder meer de mamboband El Tattoo del Tigre en lid van het Jukeboxtrio hoeven we je niet meer van haar zangtalent te overtuigen. En eveneens leuk om zien en horen: The Whodads, die al meer dan een kwarteeuw muzikaal bekend staan voor live soundtracks, de betere mambo en stevige swing én Nele zorgt voor een wall of sound waarbij het zal kriebelen in elk voelbaar orgaan en ledemaat. Denk aan tintelende oren, zinderende gevoelens in de hartstreek en onbedwingbaar links en rechts uitslaande knieën. Zet Nele Bauwens en The Whodads samen op een podium: dat is feest! De eindejaarconference samengevat: humor, swingende muziek én terugblikken op het wel heel bewogen jaar 2022. Na deze voorstelling keer je met een warm gevoel huiswaarts. Je zal het nooit weten als je er niet bij was. Je mag gewoonweg deze show niet missen. Een absolute aanrader. Nele Bauwens bouwt gestaag aan een carrière in de vaderlandse showbizz, swingde met El Tattoo del Tigre, zong met Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde de pannen van het dak. Tickets kosten 18, 17, 16, 15 en 14 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).