Dag van de perswinkel ook in Brakel

Ambassadrice Loes Van den Heuvel was te gast

Vandaag is het ‘dag van de perswinkel’.  Tijdens deze dag zal ambassadrice Loes Van Den Heuvel (     Carmen Waterslaeghers)  bij FC De Kampioenen)  vijf winkels bezoeken waaronder boekhandel Braeckman in Nederbrakel waar ze deze ochtend te gast was.

De voorzitter van Perstablo – Yannick Gyssens was eveneens op de afspraak. ” Wij hebben elke lid van onze overkoepelende vereniging bloemen laten bezorgen.  Perstablo  heeft ook een  politiek statement en  vraagt o.m. hoe het mogelijk is dat Bpost subsidies krijgt voor de verdeling van persartikels en perswinkels niet.

Uiteraard  kon Marijn Devalck – Meneer Boma  uit de kampioenen niet ontbreken op deze afspraak.

Fans waaronder de jeugdige Loes gingen op de foto staan om een album van FC De Kampioenen te laten tekenen.