Film aanbod in het Cultuurhuis Merelbeke

Een groot scherm, professionele geluidsapparatuur, een hapje en drankje in het Cultuurcafé, we hebben echt alles in huis om optimaal van film te genieten. Woensdag is onze vaste filmavond, een leuke familiefilm plannen we steeds op zondagvoormiddag en LDC De Merelaar zorgt maandelijks op donderdag voor een namiddagvoorstelling met – indien gewenst – koffie met taart

do 20 oktober om 14 uur FILMMATINEE | Paul Thomas Anderson – Phantom Threadwo 26 oktober om 20 uur FILMAVOND| Eskil Vogt – The Innocents

zo 30 oktober om 10u30   FAMILIEFILM | Erick Oh – Het Varken, De Vos en De Molen (3+)

EXTRA: Na de film kan je deelnemen aan een gratis doe-activiteit in de foyer.
Schrijf je ook in voor de workshop ‘Mijn eerste filmstapjes’ in de bib op maandag 31 oktober van 10u tot 11u30 (4- tot 6-jarigen). Beperkt aantal deelnemers, inschrijven via de bib.

wo 9 november om 20 uur FILMAVOND | Ryusuke Hamaguchi – Drive My Car

do 17 november om 14 uur FILMMATINEE | Aisling Walsh – Maudi

wo 23 november om 20 uur FILMAVOND | Jonas Poher Rasmussen – Flee

In een aangrijpende mix van archiefbeelden en animaties vertelt Rasmussen over de weg die Amin, een Afghaanse zakenman en homoseksueel, aflegde van het Afghanistan uit de jaren tachtig naar het Denemarken van nu.

“De kans dat ‘Flee’ je niet beroert is flinterdun. Genomineerd voor beste internationale film, beste documentaire én beste animatiefilm is compleet uniek in de geschiedenis van de Acadamy Awards” – Knack Focus