Aanrader: ‘Comical Wholly’ bij Wholly Spirits in Leeuwergem

‘Comical Wholly’ is een projectje van 2 vrienden – Mario Heirman en Bart Schockaert – die de handen in elkaar sloegen. De comedy liefhebber Mario Heirman legt de contacten met de artiesten. De voorstellingen gaan door in de ‘tasting room’ van de whisky, rum en gin speciaalzaak ‘Wholly Spirits’ , Gentse Steenweg 303, Leeuwergem – rechtover het Ontmoetingscentrum te Leeuwergem.

Op vrijdag 28 oktober om 20u organiseren ze inmiddels hun 6 de comedy avond. Er passeerden reeds heel wat bekende comedians de buhne. Raf Coppens, Nigel Williams, Koen De Wulf met Claude Willaert en uiteindelijk Johnny Trash vulden het eerste seizoen.

“Dit seizoen startten we met Amelie Albrecht en Rik Van Geel, een echte voltreffer! Eigenlijk zijn alle avonden een voltreffer geweest”, aldus Mario en Bart. “Het kleine, knusse zaaltje met zijn beperkte capaciteit (max. 50 personen) zorgen voor een heel intieme sfeer met een prachtige interactie tussen het publiek en de artiest. Duidelijk de juiste ingrediënten voor een goede comedy night… En er zitten ook nog heel wat grote kanonnen in de pipe-line voor het tweede seizoen.”

“Onder andere Gunter Lamoot, Joost Van Hyfte en Vitalski maken nog hun opwachting. We mikken niet altijd op grote namen. Graag geven we ook opkomend talent de mogelijkheid om uit te groeien tot ‘groot kanon’. Tijdens de twee volgende voorstellingen geven we deze ‘jonge’ artiesten graag ook speelminuten. Daar zitten zeker ook een paar toppers bij die in de toekomst het mooie weer zullen maken. En voor de kostprijs van €12/pp. moet je het ook niet laten. We vragen net genoeg om aan de ‘artist fee’ te komen met een gevulde zaal. Daarom is reclame ook wel belangrijk. Grote namen vullen nu éénmaal sneller de zaal.”

Praktisch

Kom je graag eens langs? Je kan je steeds inschrijven – voor alle voorstellingen van het 2 de seizoen – via onderstaande link: https://forms.gle/nH62WMggpwLpXs6D9

Verdere agenda:

VRIJDAG 28 OKTOBER:
• Kevin Van Den Eynde • Yannick Joos • Vincent Vandermeerssche • Xavier Garcia Diaz
• Gery La Boule
VRIJDAG 2 DECEMBER:
• Stijn Verdegem • Charles Le Riche • Steven Degryse • Dries De Craemer
ZATERDAG 21 JANUARI:
• Gunter Lamoot
VRIJDAG 10 MAART:
• Joost Van Hyfte
VRIJDAG 28 APRIL
• Vitalski