Standhouders gezocht voor wintereditie selfmade pop-up in Bibliotheek Zottegem

De wintereditie van de selfmade pop-up in Bibliotheek Zottegem komt eraan op zaterdag 3 december/ Tijdens het marktje worden zelfontworpen en handgemaakte artikelen verkocht. Standhouders kunnen zich t.e.m. 30 oktober aanmelden via selfmade@zottegem.be of aan de balie van de bib.

“De pop-up in de bib is elk jaar een groot succes. Bezoekers snuisteren tussen zelfgemaakte spulletjes en genieten ondertussen van een hapje en een drankje. Ook dit jaar zijn we op zoek naar creatievelingen die hun spullen willen verkopen op 3 december van 10.00 tot 16.00 uur. De pop-up is het perfecte moment om een origineel kerstcadeau te vinden of een bijzonder geschenk voor jezelf”, zegt schepen van Cultuur Lieselotte De Roover (CD&V). “Geïnteresseerden die hun creaties graag tussen de boeken willen verkopen betalen 5 EUR voor de inschrijving en 5 EUR waarborg. De waarborg krijgen standhouders na de pop-up terug.”