©Sophie Richez - Repetitie van het toneelstuk "Hallo! Is daar iemand?"

Na 2 jaar afwezigheid door corona staan de spelers van de toneelvereniging WIK Appelterre eindelijk terug op de planken

De gekende toneelvereniging ‘Willen Is Kunnen’ (WIK) met thuisbasis in zaal Pax te Appelterre staan na twee coronajaren terug op de planken. Dit jaar spelen ze een komische thriller van Ian Hornby, als dat maar goed afloopt…

Verhaal

Op het landgoed Squire Grange is Lady Amelia samen met haar huisvriend Freddy op zoek naar een plot voor haar nieuwe thriller. Haar echtgenoot, Sir Malcolm, probeert de dag door te komen met verschillende bezigheden met als hoofdactiviteit: het nuttigen van alcohol. De rust wordt verstoord als de heer Vic Tim op bezoek komt en direct daarna door een onbekende wordt neergeschoten. Wat nu? Er moet niet alleen nagedacht worden over waar het lijk van Vic Tim verstopt kan worden maar ook over wie de onbekende dader zou kunnen zijn. Butler Smalls en het dienstmeisje Mabel doen hun uiterste best om de familie bij deze lastige situatie te assisteren. Als de politie met drie man sterk arriveert speelt iedereen mooi weer en staan vooral Sir Malcolm en Freddy vooraan om de mooie agente Nunnall te helpen bij het onderzoek. Terwijl de politie druk bezig is om de moord op te lossen valt er een tweede slachtoffer. Wie loopt er nog meer gevaar? En wat heeft het publiek met deze zaak te maken? Speelt iedereen wel de juiste rol? Gelukkig arriveert Miss Marble juist op tijd om de zaak op te lossen. De onverwachte dader wordt gevonden, of toch niet…? Wacht… Wat…?

Praktische informatie

Wanneer:
Zaterdag 19 november 2022 om 20 uur
Zondag 20 november 2022 om 15 uur
Vrijdag 25 november 2022 om 20 uur
Zaterdag 26 november 2022 om 20 uur

Waar:
Zaal PAX, Appelterre-Dorp 16, 9400 Appelterre

Prijs:
Er zijn 2 soorten kaarten:

  • kaarten voor kinderen tot en met 12 jaar: 5 EUR.
  • kaarten voor volwassenen (vanaf 13 jaar): 10 EUR.

Reserveren:
via hun website: https://www.wik-appelterre.be/aankoop-kaarten/  of via het telefoonnummer 0475 53 02 18