‘Tratto’, nieuwe pastabar in Zottegem

De Cheers op de Zavel in Zottegem is niet meer en wordt vervangen door ‘Tratto’, (zie link) een pastabar.

“Tratto is een pastabar met een grote knipoog naar Italië en zijn heerlijke keuken”, zegt zaakvoerder Koen Maes. “Ikzelf ben al jaren actief in de horeca en ben de oprichter van Pizza Santa. Ik woon in Sint-Lievens-Houtem en heb daar een centrale voorbereidingskeuken. Met momenteel 2 foodtrucks en 1 vaste locatie is Pizza Santa een mooi franchiseconcept. Vaste locatie nummer 2 volgt in januari 2023. Mijn liefde voor de Italiaanse keuken zet ik nu verder met ‘Tratto’. Door de toenemende druk van de energiecrisis en het tekort aan horecapersoneel heb ik gekozen om voorzichtig te starten: enkel ’s middags in de week, gericht op de schoolgaande jeugd en de (jong) volwassenen die een lekkere verse pastamaaltijd willen aan een betaalbare prijs. Zowel take away als ter plaatse aan dezelfde prijs… niet onbelangrijk de dag van vandaag. Verder hoop ik in december ook ’s avonds te kunnen openen.”

Meer info?

Facebookpagina van Tratto