Bibliotheek Zottegem vraagt zich af… “Zijn jullie tevreden over onze diensten?”

Ter voorbereiding van de terugkeer naar de vertrouwde stek in het Egmontkasteel, vraagt men zich bij bibliotheek Zottegem af wat de Zottegemnaars vinden van de werking van de stadsbibliotheek. Er werd een publieksbevraging gelanceerd waarbij je je mening kan delen.

“Door renovatiewerken aan het Kasteel van Egmont, vindt de bibliotheek van Zottegem sinds enige tijd onderdak in Buke 44. Om de terugkeer naar het kasteel zo goed mogelijk voor te bereiden, wordt er nu al in actie geschoten. De bibliotheek lanceert een publieksbevraging om te weten te komen wat de Zottegemnaar vindt van zijn/haar bibliotheek. De vragenlijst peilt onder meer naar de tevredenheid over het aanbod van de bib, maar ook naar wat de leners goed en slecht vinden aan beide locaties”, aldus schepen van Cultuur Lieselotte De Roover (CD&V). “We hechten erg veel waarde aan de mening van de Zottegemnaar wat betreft de werking van de bibliotheek. Daarom horen we graag wat zij de sterktes en zwaktes vinden van onze bib. Zo kunnen we de terugkeer naar het Kasteel van Egmont optimaal voorbereiden en een multifunctionele plek creëren waar iedereen zich welkom voelt. Ook de mening van kinderen en jongeren is in dat opzicht erg belangrijk voor ons. Daarom betrekken we ook de scholen en jeugdopbouwwerkers in onze bevraging.”

Praktisch

De vragenlijst invullen kan via zottegem.be/publieksbevraging-bibliotheek. In de bibliotheek zijn papieren versies beschikbaar.