Zottegemse stadsdiensten ook gesloten op Allerzielen

Aansluitend bij de hoogdag van Allerheiligen is er ook op Allerzielendag voor alle diensten van het lokaal bestuur (lees: alle Zottegemse stads- en OCMW-diensten, met uitzondering van het WZC Egmont) een collectieve verlofdag geregeld. Dit betekent dus dat ook op woensdag 2 november het Sociaal Huis en LDC Egmont op de OCMW-site gesloten zullen zijn evenals het Administratief Centrum Sanitary, het toeristisch infokantoor en het Centrum voor Streekgeschiedenis in het stadhuis op de Markt en de technische diensten (+ magazijn) aan de Ballingsweg. De stadsbibliotheek aan de Buke blijft eveneens dicht op 2 november.

ZWEMBAD

In het zwembad Bevegemse Vijvers zal men evenmin terechtkunnen op Allerzielendag (ook niet op 1 november). Ter gelegenheid van de herfstvakantie zijn er weliswaar voor het publiekszwemmen uitgebreider openingsuren op donderdag 3 en vrijdag 4 november, telkens van 10u30 tot 16 uur en van 19 tot 21u30. Tijdens het weekend zijn dan weer de standaard-openingsuren van toepassing: op zaterdag 5 november van 13 tot 17 uur, op zondag 6 november van 8u30 tot 12u30 en van 14 tot 17 uur.