Iedereen welkom op supportersavond Blauw – Zwart Oosterzele

Met 3 A spelers, 2 YLA speelsters, shop en Club Brugge Beertjes

De Supportersclub Blauw – Zwart Oosterzele organiseert op maandag 21 november in Café Ganzenhof, Houte 33 in Balegem, in samenwerking met De Supportersfederatie, een supportersavond. En leuk meegenomen, de toegang is gratis. Iedereen is welkom vanaf 18 u. De spelers worden verwacht en voorgesteld omstreeks 20 u. Het is al lang geweten in Oosterzele zitten veel fervente supporters van Club Brugge. Eenmaal Blauw – Zwart. Altijd Blauw – Zwart.
Blauw – Zwart Oosterzele is een erkende supportersclub van Club Brugge. De club werd opgericht in 1992, en bestaat dus 30 jaar. Blauw – Zwart organiseerde al tal van supportersavonden. Telkens met veel succes en veel sfeer. Tijdens de avond zal je kunnen aanschuiven bij je idolen, foto’s nemen, handtekeningen verzamelen.
De Oosterzeelse supportersclub blikt tevreden terug op de prestaties van hartsclub Club Brugge. ‘Waarom dat gezeur in de media dat Club de groepswinst niet haalde’, fulmineren de kopstukken van Blauw – Zwart Oosterzele. Ronduit schitterend wat Club neerzette in de poulefase van de Champions League. 11 op 18, puik toch. 3 zeges, 2 gelijke spelen, en toegegeven enkel een dipje thuis tegen Porto. Elf punten. Grandioos. En wat gezegd van Simon Mignolet, vijf clean sheets, miraculeuze reddingen. ‘Big Simon’ in de vorm van zijn leven, een duizendpoot. Wat klauwde die (letterlijk en figuurlijk) uit zijn doel. Hij verdiend een standbeeld. Een fantastische reeks van Club Brugge. En Carl Hoefkens, wat een revelatie, geeft zijn ploeg terecht de grootste onderscheiding. Ook over de landsgrenzen heen was de lofzang voor Simon Mignolet en Club Brugge immens. Een buiging en complimenten voor Simon Mignolet. Club wist in de Champions League het schijnbaar onmogelijke te realiseren. Ook veel verdienste voor coach Carl Hoefkens, de criticasters vlug de mond gesnoerd, hij tilt Club Brugge naar een hoger niveau. En de Club – kassier wrijft zich in de handen, Club ontvangt ruim 47 miljoen euro voor zijn ronduit schitterende prestatie in de poulefase. Een recordbedrag. Na nieuwjaar rinkelt de kassa opnieuw, zo veel is zeker in de achtste finale treft Club zo wie zo een topclub. Ongezien, na de 9 op 9 en de fel bevochten 0 – 0 in Madrid – met Mignolet alweer in een glansrol – stond Club Brugge al na vier wedstrijden in de tweede ronde Champions League. Een krachttoer. Club mag naar de laatste zestien van de Champions League. Uw Nuus – reporter is er zeker van dat alle ploegen respect gaan hebben voor Club Brugge, het is een volwaardige participant geworden in de meest toonaangevende competitie van het voetbal. Op naar de knock –outfase, een op en top Club Brugge moet van geen enkele ploeg schrik hebben, alleen moet het geloven in zijn eigen kunnen. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).