© Cultuursmakers Zottegem

Cultuursmakers Zottegem met Jazzavond voor Kinderkankerfonds

Op zaterdag 19 november organiseert Cultuursmakers Zottegem – naar aanleiding van haar 100-jarig bestaan gaat deze sociaal-culturele vereniging sinds januari van dit jaar door het leven onder deze nieuwe naam, in plaats van vroeger VTB en vtbKultuur – voor de twaalfde keer een Jazzconcert, met het intussen vertrouwde orkest The New Orleans Night Owls.

Ook voor deze gelegenheid verzamelt bandleider en vaste waarde Joris De Cock opnieuw een internationale bezetting met zes topmuzikanten die in het Ontmoetingscentrum Velzeke vanaf 20 uur met o.a. nummers van Louis Armstrong, Fats Domino en Ray Charles de klassieke jazz helemaal zullen laten herbeleven. Zoals in de voorgaande jaren gaat de opbrengst van deze jazzavond ook ditmaal integraal naar de vzw Kinderkankerfonds van het UZ Gent. Toegangskaarten kosten 15 euro voor leden en 18 euro voor niet-leden (of aan de kassa op de avond zelf) en zijn te verkrijgen bij de bestuursleden. Reserveren kan ook – liefst vóór 10 november – per e-mail naar zottegem@cultuursmakers.be of jacques.podevijn@telenet.be en telefonisch via 0475 46 19 94. Betaling op rekeningnr. BE79 6713 1641 9933 (met vermelding jazzconcert + aantal personen) geldt als bevestiging.