Driedaags eetfestijn bij Chiro Sint-Andries Strijpen

De leiding en leden van Chiro Sint-Andries Strijpen maken opnieuw afspraak met alle sympathisanten voor hun eetfestijn ten voordele van de algemene werking en de organisatie van activiteiten en het zomerkamp van deze jeugdbeweging. Zoals vorig jaar is weer gekozen voor de combinatie afhaalformule – live eetfestijn.

Het menu laat kiezen tussen zelfgemaakte stoverij of vegetarische vol-au-vent, beide met frietjes. Een portie voor volwassenen kost 15 euro, voor kinderen 10 euro. Wie van de afhaalformule (evt. met warme frietjes) wil gebruikmaken, kan hiervoor terecht op vrijdag 11 november tussen 18 en 22 uur in het chirolokaal aan de Snit-Andriessteenweg 159 A. Ook koude porties om later op te warmen of in te vriezen, zijn te verkrijgen. Voor het live eetfestijn zullen de tafels gedekt staan in het Ontmoetingscentrum Strijpen op zaterdag 12 november van 18 tot 22 uur en op zondag 13 november van 11u30 tot 15 uur.

Bestellingen plaatsen kan door middel van het reservatieformulier dat terug te vinden is via deze link: https://forms.gle/2wQx5agFfVQMCL8UA