Atheneumleerlingen ontwerpen decor voor Arjaantheater

Geraardsbergen. De leerlingen van het zevende jaar Interieurinrichting aan het GO! Atheneum Geraardsbergen, het specialisatiejaar binnen het domein houtbewerking, ontwikkelden het decor van toneelvereniging De Rederijkerskamer uit Geraardsbergen. Het toneelgezelschap speelt de vaudeville ‘een vlo in het oor’ van 12 tot 19 november 2022 in het Geraardsbergse Arjaantheater en het volledige decor werd ontworpen en ontwikkeld door de jonge studenten van het Atheneum uit Geraardsbergen.

Dhr. Dierickx, vakleerkracht Houtbewerking, is heel fier op het fijne werk van zijn pupillen die een volledig verplaatsbaar en bewegend decor hebben gemaakt. “De leerlingen van het vijfde en zesde jaar hebben meegeholpen met de plaatsing van de decorstukken in het Arjaantheater, maar de volledige uitwerking gebeurde door de leerlingen van het zevende jaar. Een bewegend bed dat volledig kan ronddraaien, verschuifbare wanden, kasten, … heel wat uitdagende leerplandoelen werden behaald door deze boeiende opdracht. Wij zijn heel fier op het eindresultaat en hopen dat de toneelvoorstellingen een groot succes worden.”

Het GO! Atheneum Geraardsbergen is heel blij dat de leerlingen van het zevende jaar Interieurinrichting zo’n mooi project mochten uitwerken en blijft inzetten op het binnenhalen van nuttige, leerrijke en zinvolle samenwerkingen met lokale partners.