Zo was het in 2019

Inschrijven voor geboortebos Gezinsbond Zottegem in Kloosterbos

Op zaterdag 26 november zullen de afdelingen van de Gezinsbond in Sint-Goriks-Oudenhove, Grotenberge, Godveerdegem, Zottegem, Elene, Strijpen en Erwetegem een geboortebos aanplanten in het Kloosterbos in Zottegem. Natuurpunt zal het evenement begeleiden. Ouders van kindjes geboren tussen 1 oktober 2021 en 30 september 2022 kunnen inschrijven tot 19 november.

“Iedereen is welkom op zaterdag 26 november in de voormiddag in het Kloosterbos. Alle ingeschreven gezinnen zullen via mail het exacte uur en de exacte locatie nog ontvangen”, zeggen Lieven, Jo, Kathelijne, Nadine, Veerle, Liesbeth, Anita namens de Gezinsbond. “Jullie brengen best een grote schop mee. Indien u binnen Zottegem kennissen of familie heeft die in dezelfde periode een geboorte hadden, mag je hen deze uitnodiging doorsturen zodat zij zich ook kunnen inschrijven. Voor elk aanwezig gezin voorzien we een officieel geboorteboomdiploma en wordt er achteraf een receptie aangeboden in café ’n Haze, Faliestraat 122 Sint Maria Oudenhove.”

Praktisch

“Dit alles is gratis, maar om praktische redenen is het nodig om in te schrijven. Mogen we vragen dit te doen vóór 19 november door een mailtje te sturen naar Gezinsbond.fusie.zottegem@gmail.com. Gelieve volgende gegevens te vermelden bij de inschrijving: naam ouders, naam en voornaam kindje, geboortedatum kindje en adres. ”