KVV Windeke stoomt zich klaar voor topper tegen VC Zevergem Sp

Wie klimt naar de leidersplaats?

KVV Windeke verloor dit seizoen enkel tegen Bottelare op speeldag 2 (1 – 0). Acht zeges in elf wedstrijden, twee keer gelijk. Vaak met veel overtuiging, de KVV – machine is momenteel niet af te stoppen. Na de  2 – 4 winst in SK Merelbeke klimt KVV Windeke naar een gedeelde leidersplaats met VC Zevergem, beiden hebben 26 punten.  KVV Windeke dat op zoek ging naar zijn achtste zege, nam in de tweede helft de match meteen in handen. Halfweg eerste helft joeg Sven De Landtsheer de 0 – 1 tegen de touwen. SK Merelbeke kwam vrij snel langszij via Van Durme. Na doelpunten van Sybe De Smet, Mathis Storme (een aanstormend talent) en nog maar eens Sven De Landtsheer namen de Windo’s in de tweede helft definitief de maat van SK Merelbeke. Na de 1 – 4, de buit was al binnen, kon Verdonck in de slotfase nog een doelpunt meepikken voor het moedig SK Merelbeke. Man in vorm, Sven De Landtsheer die liefst twee keer het net vond, voert bij KVV de schutterslijst aan.  De hele ploeg zit in een ongelooflijke flow. Tegen SK Merelbeke bewezen de Windo’s dat ze op hun echte waarde geklasseerd staan. De defensie staat er, én ook offensief haalt KVV Windeke de bovenhand. Iedere wedstrijd willen winnen, het is geen holle kreet. Uw reporter haalt graag eens het wierookvat boven. De Windo’s blijven wedstrijden winnen op mentaliteit en strijd. Een prettige vaststelling. KVV blijft knokken. Chapeau. Sinds vorig seizoen is er een grote progressie in de manier van voetballen. De Windeekse achterban vertoeft, na de negende wedstrijd op rij zonder nederlaag, op een wolk. Wie stopt KVV Windeke? ‘
En zaterdagavond 19 november (aftrap 19 u 30), met de steun van onze supporters, gaan we tegen medeleider VC Zevergem Sp. voor de negende seizoenzege’, klinkt het strijdvaardig in Scheldewindeke. ‘Winst tegen VC Zevergem daar rekenen we op’. Rekening houdend met de gang van zaken bij KVV, lijkt het best haalbaar. Het terrein van KVV Windeke is zaterdagavond de place to be. De Windo’s zijn klaar voor de strijd met VC Zevergem Sp. De geladen match moet een mooie pot voetbal opleveren. De trainersstaf stoomt deze week de manschappen klaar. Er hangt elektriciteit in de lucht. Het wordt uitkijken naar de topper in vierde B. Dat belooft. KVV Windeke wil de kans grijpen om alleen aan de leiding te komen. De topper komt op een ideaal moment. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).