Eindejaaractie van 1 december 2022 tot en met 15 januari 2023

Schepen Orville Cottenie: ‘Doe je aankopen bij de Oosterzeelse handelaars en win!’

De gemeente Oosterzele organiseert in samenwerking met de lokale ondernemers een eindejaaractie van 1 december 2022 tot en met 15 januari 2023. De actie werd in Bib Scheldewindeke met veel enthousiasme voorgesteld door schepen lokale economie Orville Cottenie. ‘We willen met de eindejaaractie de lokale handel stimuleren. We willen de Oosterzelenaars attent maken op het mooie aanbod van winkels en ondernemingen en hen aanmoedigen om hun aankopen lokaal te doen. In elke brievenbus van Oosterzele wordt een spaarkaart gedropt en krijgt elke geregistreerde handelaar/ondernemer een eigen stempel. Per bezoek aan een deelnemende winkel of onderneming en bij aankoop van minimum 10 euro krijg je een stempel op je spaarkaart. Je hebt vier verschillende stempels nodig voor een volle spaarkaart. De prijzenpot bestaat uit Oh – bonnen, geschonken door de gemeente’, verduidelijkt schepen Orville Cottenie. De deelnemende ondernemingen zal je kunnen herkennen aan de speciaal ontworpen affiche in hun etalage.

Doe je aankopen in Oosterzele. Je vindt van alles in Oosterzele. Schepen Orville Cottenie blijft de lokale economie met verve verdedigen. Breng een bezoek aan de Oosterzeelse handelszaken. Met de Eindejaaractie wil men de kracht, de dynamiek, creativiteit en diversiteit van Oosterzeelse handelszaken aantonen én dat ze mee zijn met de tijdsgeest. Ze doen er alles aan om je op je wenken te bedienen. Oosterzele, jouw bereikbare gezellige bestemming. Geniet van het ruime, gevarieerde aanbod. Grijp je kans. De eindejaaractie is er om nu al aan cadeaus en zoveel meer te denken. December en januari betekenen geschenkentijd. Je vindt bij de deelnemende handelaars zoveel objecten die stuk voor stuk smeken om in (cadeau)verpakking van eigenaar te wisselen. Je vindt er zoveel, te veel om op te sommen. De Oosterzeelse handelaars en winkels hebben alvast wat je nodig hebt, verrassende en betaalbare producten. Oosterzele wil de lokale economie levendig houden. Beantwoordt de oproep: kooplokaal, winkelhier, kooplokaaloookdigitaal. Alle deelnemers doen een bijzondere inspanning om hun producten en diensten aan te bieden. Het doel van de eindejaaractie is om alle handelaars van Oosterzele zoveel mogelijk te bundelen en om de bevolking te sensibiliseren om hun inkopen lokaal te doen. Veel winkelplezier.

Oosterzeelse cadeaubon

Schepen Lokale Economie Orville Cottenie blijft wijzen op het belang om te kiezen voor lokale winkels en producenten. Lokaal kopen is goed voor de toekomst van de gemeente. Denk er aan dat de groot distributie zowel digitaal als via fysieke distributiecentra er nooit zullen in slagen om zo dicht bij de burger te staan en om een groot deel van het PR – budget beschikbaar te stellen van de initiatieven van lokale organisaties. Met de eindejaaractie wil men nu eens te meer de lokale handel stimuleren. Blijf de lokale handelaars ondersteunen. Doe je aankopen bij de Oosterzeelse handelaars (Oh) en win!. De Oh – bon werd onder impuls van schepen Cottenie in 2021 opgestart. Hij begint meer en meer aan naambekendheid te winnen. De gemeentelijke cadeaubon is een handig betaalmiddel in meer dan 65 Oosterzeelse ondernemingen. Als een ondernemer nog niet geregistreerd is als Oh – bon handelaar, dan kan hij of zij dat dat nog altijd doen door een email te sturen naar economie@oosterzele.be. Info: www.oh-bon.be, 09 / 362 81 17, economie@oosterzele.be. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).