©Sophie Richez Bram & Lennert ontvangen de Blauwe Wimpel 2022

Jong Vld Ninove heeft de Blauwe Wimpel 2022 uitgereikt aan het Ninoofse muziekduo Bram & Lennert in de Liberale Kring

De Blauwe Wimpel wordt elk jaar uitgereikt aan een persoon, bedrijf of organisatie die Ninove op de wereldkaart zet of iets bijzonders voor de stad doet. Dit jaar viel de eer te beurt aan Bram & Lennert. “De keuze was vrij snel gemaakt”, vertelt Jaro Goubert, voorzitter van Jong Vld Ninove. “We hebben gekeken naar wie ons de laatste jaren het meest is opgevallen. We hebben voor Bram & Lennert gekozen omwille van het palmares dat ze bij elkaar hebben verzameld.

©Sophie Richez Bram & Lennert ontvangen de Blauwe Wimpel 2022
©Sophie Richez Bram & Lennert ontvangen de Blauwe Wimpel 2022

Wie binnenkort Bram & Lennert wil zien optreden, kan dit op woensdag 28 december 2022 in de Abdijkerk van Ninove. De lokale CD&V-afdeling organiseert hun jaarlijks kerstconcert met het Ninoofse duo Bram & Lennert. Na de geannuleerde edities van 2020 en 2021 kan het muzikale duo opnieuw optreden in het unieke kader van de Ninoofse Abdijkerk.

Praktische informatie

Datum en uur: woensdag 28 december om 20.15 uur (deuren open vanaf 19.30 uur).
Plaats: Abdijkerk, Kerkplein Ninove.
Kaarten:
reservatie via Koen Van den Houte (0494-75 20 83 of koenvdh46@hotmail.com); voorverkooppunten bij Juweliers Nachtergaele en Huis Verschelden.
Prijs: ticket: € 25.