Mooie prijzen te winnen bij WK-pronostiek gemeente Herzele en lokale handelaars

Vandaag is het zover de eerste wedstrijd van de Rode Duivels op het WK in Qatar. Het is nu of nooit voor de ‘Gouden Generatie Duivels’, daarom kan je in Herzele meedoen aan de WK-pronostiek. Meer dan 50 Herzeelse handelaars nemen deel aan Herzele Supportert hebben via Tifogame een eigen pronostiek.

“De focus van deze eindejaarsactie ligt op het verbindende karakter van voetbal en het lokaal kopen bij Herzeelse handelaars”, zegt schepen van Lokale Economie Heidi Knop (Open VLD). “We zijn ons bewust van de slechte arbeidsomstandigheden in Qatar die recent aan het licht kwamen. Het lokaal bestuur en onze partner Tifogame keuren deze omstandigheden dan ook af en ijveren voor de naleving en bescherming van de mensenrechten over heel de wereld. Tifogame zal per klant, dus ook voor Herzele, een bedrag storten aan Amnesty International! Laat ons vooral een leuk WK voetbal beleven waar we supporteren voor onze Rode Duivels met plezier en respect voor iedereen.”

HOE WERKT DE PRONOSTIEK PRECIES?

“Nog tot 18 december krijg je bij je aankoop bij een deelnemende handelaar een deelnamekaartje met QR-code.

  1. Scan de QR-code met je smartphone of tablet. Je wordt doorverwezen naar het pronistiekplatform (Tifogame). Geen smartphone? Geen nood. Gebruik de spelcode en geef deze in op de Herzeelse pronostiekpagina.
  2. Geef je code van het deelnamekaartje in (de code is uniek voor elke handelaar)
  3. Maak een account aan, wat gemakkelijk kan via je Facebookprofiel
  4. Geef jouw pronostiek in voor het WK-voetbal. Eerst geef je enkel jouw pronostiek voor de eerste drie wedstrijden van de Rode Duivels. Vanaf de achtste finale geef je jouw pronostiek voor alle wedstrijden, ongeacht of de Duivels dan nog meedingen naar de titel.

 Spelen onze Duivels gelijk of geloof je volop in de winst? De pronostiek kan tot één minuut voor aanvang van de wedstrijd aangepast worden. De wedstrijd vanuit je zetel thuis kijken of helemaal opgaan in de sfeer in één van de Herzeelse cafés? De keuze is aan jou! Op zondag 18 december om 16u wordt de finale van het WK gespeeld. Nadien is niet alleen de nieuwe wereldkampioen bekend, maar ook de winnaar van elk pronostiekspel per deelnemende handelaar. De gemeente Herzele beloont de beste spelers ook nog eens met mooie prijzen. Je hebt dus dubbele kans om te winnen! De winnaars worden via e-mail op de hoogte gebracht vanaf 21 december. Ontdek de deelnemende handelaars via www.herzele.be/eindejaarsactie-herzele-supportert.”