Leerlingen en leerkrachten BS De Trampoline zamelen 1.050 euro voor MFL Herzele

Met een ontbijt voor ouders, grootouders en leerlingen, een DJ-tent en een challenge run zet GO! BS De Trampoline zijn schouders onder de actie MFL-Herzele goes crazy (lees hierover meer via deze link). 

 

“Tijdens de radiomarathon via de radiozender Radio Star zamelen Benjamin Rogiers, Caroline De Vadder en Els Coppens geld in om alle kinderen en jongeren uit de Herzeelse scholen een onvergetelijke dag te bezorgen. Een initiatief waar het team van leerkrachten en leerlingen van De Trampoline vol enthousiasme hun steentje aan bijdragen”, zegt directeur Siel Verbeurgt. “De ouders, grootouders en leerlingen werden op ‘Vrolijke Vrijdag’ met een ontbijt door de leerlingen van het 6de leerjaar verwelkomd. Het ontbijt werd opgeluisterd met muziek vanuit de DJ-tent die tevens bemand werd door leerlingen uit het 6de leerjaar. Onder het motto ‘vraag je plaatje aan’ konden de aanwezigen in ruil voor 0,50 eurocent hun favoriete plaatje aanvragen. Met een bezoek van de drie presentatoren, die morgenochtend hun intrede nemen in de tijdelijke studio, kon de ochtend voor de schooldj’s niet meer stuk. Doorheen de dag konden de leerlingen zich uitleven tijdens de challenge run, een freerunning-activiteit gemaakt door de leerlingen van het 5de leerjaar, waarbij leerlingen zich door familieleden en vrienden konden laten sponsoren om rondjes te lopen. Tijdens de speeltijden kregen de leerlingen de kans om hun verzoeknummers aan te vragen. Deze actie kadert tevens binnen het jaarthema van de school ‘samen op zoek in de jungle’ waarbij elke maand een nieuw thema in de kijker wordt geplaatst. De maand november staat in het teken van mooie kameleon, waarbij er aandacht wordt besteed aan het mooiste wat je kunt worden is jezelf en leerlingen elkaars talenten kunnen ontdekken. Met een opbrengst van maar liefst 1050 euro trekt De Trampoline morgen richting de sporthal in de Sint-Rochusstraat die voor de gelegenheid is omgevormd tot een heus MFL-Herzele-café!”

Meer info over MFL Herzele? 

Klik hier