Burchtsite Herzele wordt omgevormd tot MFL-land

Music For Life (MFL) Herzele zal de burchtsite in Herzele omtoveren tot een MFL-land waar jongeren zich zullen kunnen uitleven met springkastelen, kermisattracties, workshops en optredens. “En nog veel meer voor alle kleuters, lagere schoolkinderen en middelbare scholieren”

“Na corona, Oekraïne en financiële zorgen, willen wij alle jongeren laten genieten van een dag zonder bekommernissen, voor iedereen, want niemand valt uit de boot bij MFL-Herzele”, zeggen Caroline De Vadder, Benjamin Rogiers en Els Coppens van MFL Herzele. “Niet iedereen heeft immers het budget om eens CRAZY te doen, MFL-Herzele brengt een gratis CRAZY dag naar Herzele! De Herzeelse jeugd verdient immers een positief en CRAZY gevoel! We halen, zoals elk jaar, geld op in Herzele en besteden dit integraal opnieuw in Herzele. Iedereen kan een plaatje aanvragen tegen betaling tijdens een 36-uur durende radiomarathon van zaterdag 26 november 9u00 tot zondag 27 november 21u00 op Radio Star. Particulieren betalen minimaal € 2 voor een verzoekje. Bedrijven, verenigingen en scholen kunnen uiteraard ook dit jaar een top indienen. Dit jaar kan je de ‘marathonners’ trouwens vinden in een echt ‘glazen huis’. Zij nemen hun intrek in de glazen binnenkoer van de sporthal van Atheneum Herzele. Daar maken ze niet enkel 36 uur continu live radio, je kan er ook 36 uur lang een bezoek brengen aan hun bar met live optredens, uitgebaat door Lions Herzele. De opbrengst hiervan gaat uiteraard ook integraal naar het goede doel!”

Meer info? 

radiostar.be/MFLHerzele

mfl@radiostar.be