Dodelijke aanrijding bij spoorwegovergang Dagmoedstraat Schendelbeke

Schendelbeke. Zaterdag 26 november werd omstreeks 19.45 uur een persoon op de spoorwegovergang aan de Dagmoedstraat te Schendelbeke door een trein aangereden. De persoon was te voet en overleed ter plaatse. De overgang werd een tijdlang voor alle verkeer afgesloten. De hulpdiensten waren massaal en snel ter plaatse, maar hulp kon niet meer baten. Volgens het parket wijst alles op zelfdoding. Het zou om een persoon gaan die in Schendelbeke woont. Het parket was ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. Het treinverkeer tussen Geraardsbergen en Denderleeuw is voor onbepaalde tijd onderbroken. Volgens de NMBS zijn vertragingen en afschaffingen van treinen mogelijk.

Als je met levensvragen zit, kan je steeds terecht op het gratis noodnummer 1813. ’s Avonds kan je chatten van 18:30 – 22.00 uur. https://www.zelfmoord1813.be/
Later meer.

Julien Borremans