De Sint kijkt uit naar creatieve kinderen

Deponeer kleurplaat en win geschenkbon

In Oosterzele hangen weer Sinterklaasbrievenbussen aan het gemeentehuis en het OCMW. Kinderen kunnen bij lokale handelaars kleurplaten vinden om in te kleuren. Als ze die in een Sinterklaasbrievenbus deponeren, maken ze kans op een van de tien geschenkbonnen. Daarnaast schenkt OCMW Oosterzele aan kinderen in armoede een ticket voor de Sinterklaasshow in gemeenschapscentrum De Kluize en een cadeaubedrag.

De eerste rode Sinterklaasbrievenbus is te vinden voor het gemeentehuis op Dorp 1 in Oosterzele. De tweede staat aan het OCMW, Gootje 2 in Balegem. Kinderen kunnen een kleurplaat afhalen bij de lokale handelaars in Oosterzele. Ze kleuren die tekening in, vullen de gegevens op de achterkant van het blad in en posten hem in een van de Sinterklaasbrieven-bussen. Een onschuldige hand trekt op 6 december tien tekeningen uit alle inzendingen. Schepenen voor jeugd Elsy De Wilde en Pieterjan Keymeulen: ‘We zijn er zeker van dat er ook dit jaar weer veel brave kinderen in Oosterzele zijn die met hun tekening kans maken op een waardevolle speelgoedwaardebon. De Sint liet ons weten dat hij uitkijkt naar al die creatieve uitingen!’   (mvdv, foto’s ddl)