Het jaarlijkse kerstconcert van de Bottelaarse harmonie in de kathedraal van Bottelare

Op vrijdag 23 dec

Het “Voor God en Vaderland” baadt dit jaar volledig in de kerstsfeer, voor de tweede keer in de inmiddels 114-jarige geschiedenis van de harmonie.

De muzikanten, aangevuld met het jeugdorkest van de eigen muziekschool, brengen onder leiding van dirigent Patrick Simoens een gevarieerde mix van klassieke én moderne kerstmelodieën, aangevuld met een aantal “wereldse” concertstukken.

Naar goede traditie belooft dit concert andermaal een muzikaal hoogtepunt te worden, niet in het minst door de locatie van de sfeervolle Sint-Annakerk die reeds jarenlang haar uitstekende reputatie als concertzaal waarmaakt. Het concert gaat door op vrijdag 23 december om 20u00. Kaarten voor dit kerstconcert kosten 10 EUR in voorverkoop en zijn te verkrijgen bij bestuursleden Luc Van de Kerckhove (09 362 52 32), Koen Lemmens (09/362 26 52) of Thomas Van Caelenberg (0486/30 90 96).