KVG en Samana vieren samen Kerst

Mike Grondy en Andrea Schön fleuren kerstfeest op

Wie zin heeft in een sfeervol kerstfeest moet op maandag 26 december om 14 u naar het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke. KVG en Samana Oosterzele bundelen de krachten en serveren je een op en top kerstfeest. Het feest wordt opgefleurd door het artiestenkoppel Mike Grondy en Andrea Schön. Beiden gepassioneerd door muziek.
Om 14 u gaat men van start met een plechtige kerstviering, die wordt opgeluisterd door Mike Grondy en Andrea Schön. Daarna worden koffie met kerstgebak geserveerd. Iedereen uit de bol, en daar gaat het koppel Mike & Andrea voor zorgen. Ze brengen muziek van de jaren ‘60, ‘70, ‘80, ‘90, Duitse- en Vlaamse schlagers, Franse chansons, Engelse meezingers en verrassende duetten.  Kortom, entertainment op maat van het publiek. Het veelzijdige artiestenkoppel Mike Grondy en Andrea Schön brengen je ongetwijfeld in de ambiance. Het Kerstfeest wordt afgesloten met een heel lekker broodmaaltijd.
Deelnemen kost 10 euro, een prikje als je het ons vraagt. Graag inschrijven door te bellen of te mailen voor 20 december 2022 naar Juliette Meuleman, 0487 / 32 55 98, juliette.meuleman@telenet.be, of bij Rita De Landsheere, 0472 / 95 18 33, , ritadelandsheere@hotmail.com, Hubert & Juliette Van De Sijpe,  0478 / 69 37 91, hubert.vandesype@gordianus.com.   (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)