Handelscentrum Geraardsbergen organiseert een spetterende eindejaarswedstrijd

Geraardsbergen. Het Handelscentrum Geraardsbergen VZW heeft ook dit jaar heel wat inspanningen geleverd om te zorgen voor een aangenaam en sfeervol shopping gebeuren in het stadscentrum. Naast de door de stad voorziene kerstverlichting, zorgde het kerstcomité van het handelscentrum voor mooie kerstkransen, die met de medewerking van de stadsdiensten aan de verlichtingspalen in het centrum worden opgehangen. Daarnaast hebben ook de handelaars zelf gezorgd voor kerstsfeer in hun etalages.

Het Handelscentrum Geraardsbergen organiseert dan ook opnieuw een spetterende eindejaarswedstrijd! Wie tussen 1 en 31 december 2022 inkopen doet bij een lid van het Handelscentrum kan zijn/haar aankoopbewijzen voor een gezamenlijke waarde van minimum 50 euro in een wedstrijdenveloppe stoppen en die deponeren in de gouden brievenbus, die te vinden is in de hal van kledingzaak Gaetan, Grotestraat 54 te Geraardsbergen.  Op vier maandagen (12/12, 19/12, 26/12 en 02/01) zullen bij een trekking onder toezicht van Notaris Rens telkens vijf aankoopbons ter waarde van 50 euro worden verloot.

Het volledige wedstrijdreglement is terug te vinden op de website van het Handelscentrum: www.handelscentrum.org

Het Handelscentrum Geraardsbergen kijkt er naar uit om aan alle bezoekers een sfeervol eindejaarsgebeuren aan te bieden.