Dansers De Dansstudio cheerleaden tijdens wedstrijden BBC Helios SanoRice Zottegem

De twee Zottegemse sportverenigingen De Dansstudio en BBC Helios SanoRice Zottegem hebben een samenwerking op poten gezet waarbij de dansers zullen cheerleaden tijdens de basketwedstrijden.

Het cheerleaden gebeurde voor het eerst tijdens de wedstrijd tegen BBC Garagage Wille Hansebeke enkele weken geleden en was meteen een groot succes.

“Er werd gedanst voor de start van de match, tussen de quarters, bij de start van het 3de quarter en ook tijdens de time-outs”, zegt Annelies De Splentere van BBC Helios SanoRice Zottegem. “De volgende keer cheerleaden is voorzien tijdens de matchen van BBC Helios SanoRice Zottegem A op 17 december 22 en  28 januari 23, tijdens de tweede ronde van de matchen van BBC Helios SanoRice Zottegem A (data nog niet gekend) en we broeden nog een bepaalde samenwerking voor de eindejaarsperiode.”