Ruben en Néhémie stoten door naar volgende ronde The Voice van Vlaanderen


Beeld: VTM

Geraardsbergen. De broers Ruben en Néhémie Katshiame uit Geraardsbergen lieten vrijdagavond 2 december 2022 in de spetterende liveshow van ‘The Voice van Vlaanderen’ een grootse indruk na en stoten naar de volgende ronde door. Zonder dat ze dat van elkaar afwisten, schreven Ruben (20) en Néhemie (24) zich in voor de Blind Auditions van The Voice van Vlaanderen. En of ze het goed doen. Intussen overleefden ze de Knockouts en de Battles en mogen ze in de volgende ronde van de liveshow aantreden.

Ruben zit in het team van Natalia. Néhémie Laura Tesoro als coach. Podiumbeest Néhémie liet met ‘Cry Me A River’ het voltallige publiek door het dak gaan, terwijl Ruben met brio ‘When I Was Your Man’ van Bruno Mars bracht. Moeder en vader keken terecht fier toe.

Meer info: The Voice van Vlaanderen

Julien Borremans